Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Cursuri De Calificare

Membru Bizoo de 7 ani.
4.00
4 stars: Foarte bun
2 pareri

Curs electrician exploatare medie si joasa tensiune

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1500 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Electricianul de exploatare medie si joasa tensiune este calificarea necesara pentru a putea realiza, monta si pune in functiune echipamentele si instalatiile electrice de joasa si medie tensiune, de lumina si de forta, precum si pentru a exploata, intretine si executa lucrarile de reparatii specifice acestor echipamente si instalatii.

Electricianul de exploatare medie si joasa tensiune este o calificarea specifica sectorului industrial, insa se poate regasi in cadrul oricaror societati comerciale unde exista instalatii electrice de medie si joasa tensiune.

Cursul este structurat astfel incat sa permita tuturor participantilor dobandirea competentelor de baza specifice domeniului electric, precum si a competentelor specifice necesare pentru efectuarea diferitelor tipuri de lucrari.

Ocupatia de electrician exploatare medie si joasa tensiune presupune o paleta foarte mare de activitati: supravegehere, intretinere, reglare, reparare, executare de manevre, montare si control a instalatiilor si echipamentelor electrice.

Calificarea de electrician exploatare medie si joasa tensiune iti permite sa-ti intemeiezi o firma proprie, poti fi angajat ca electrician al unei firme sau poti sa lucrezi in cadrul unei companii de electricitate specializata in servicii electrice. Datorita domeniului in care isi desfasoara activitatea electricianul poarta pe timpul efectuarii lucrarilor un echipament de protectie: pantaloni de protectie, manusi de protectie izolante, cizme de protectie izolante, ochelari contra praf, ochelari anti-scanteie (electrica) etc.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura