Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Cursuri De Calificare

Membru Bizoo de 7 ani.
4.00
4 stars: Foarte bun
2 pareri

Evaluare competente profesionale Ingrijitoare batrani

0 stars: 0.00 din 0 pareri

750 lei Lei
Brand
Evaluare competente profesionale
Out Of stock
Descriere
Ocupatia se aplica ingrijitorului la domiciliu de batrani si presupune o sfera larga de competente pentru desfasurarea activitatii de ingrijire.

Ingrijitorul la domiciliu de batrani trebuie sa-si dovedeasca competentele in principal la aplicarea normelor de igiena atat pentru persoana asistata cat si pentru propria persoana, la mobilizarea si transportul persoanei asistate, la alimentatie si administrarea alimentelor si la supravegherea permanenta a starii de sanatate a persoanei asistate.

Desi sfera de competente este aceeasi pentru ingrijirea batranilor si a copiilor, cunostintele, deprinderile si aptitudinile ingrijitorului la domiciliu trebuie sa fie diferite. Ingrijitorul la domiciliu a batranilor necesita cunostinte medii din sfera medicala, rabdare, calm si abilitatea de combinare a programul zilnic de ingrijire, obligatoriu, cu alte activitati de relaxare pentru a asigura starea de confort a batranului asistat.

Deoarece activitatile specifice se desfasoara in permanenta colaborare cu persoana asistata / familia / echipa medicala, comunicarea la locul de munca contribuie la buna desfasurare a activitatilor specifice.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura